Reserverings- en annuleringsvoorwaarden:

Onze reserverings- en annuleringsvoorwaarden zijn bij elke gemaakte reservering en op alle openingsdagen van toepassing.

Reserveringsgarantie
Voor elke gemaakte reservering vragen wij een aanbetaling van €50,- per persoon.
Deze wordt in mindering gebracht op de rekening op de dag zelf.

Annuleren
Reserveringen kunnen tot 24 uur van de gereserveerde datum kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd.
Wanneer er sprake is van onfortuinlijke en onvoorziene omstandigheden, waardoor u plots niet in staat bent ons te bezoeken, zullen we in goed overleg kijken naar een andere beschikbare datum waar de aanbetaling automatisch verplaatst wordt naar de juiste datum.
Restitutie is uitsluitend mogelijk mits de aanpassing in aantal gasten of de annulering van de reservering is gedaan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de reservering.
Hierbij hanteren wij het tijdstip van wijzigen/annuleren en het tijdstip waartegen is gereserveerd. Na deze termijn zijn wij genoodzaakt de aanbetaling als annuleringskosten in rekening te brengen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Klik op deze hyperlink: https://cdn.khn.nl/media/Tools/UVH/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands.pdf om deze te bekijken. Bovendien liggen de UVH bij ons ter inzage en worden op jouw verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

We use cookies to give you the best experience. Cookie Policy