Menu

De kracht van onze gerechten ligt in het gebruik van pure, kwalitatieve ingrediënten en de treffende combinaties daarvan. Gebaseerd op het beste van het seizoen, grenzeloos geïnspireerd. Onze keuken is eerlijk, verfijnd en nooit overmatig complex. Want dat wat goed is, is nooit te ingewikkeld. 

In november en december serveren we met zowel lunch op donderdag t/m zondag als diner op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag, naast onze uitgebreide menukaart, onderstaand Vigor’s 3-gangen Tasting Menu voor €98,- p.p. Dit menu bestaat uit:
-ontvangst met een glas bubbels
-onze selectie amuses
-brood- en waterservice
-3 gangen Vigor Family Story
-3 glazen begeleidend wijnarrangement
-koffie/thee met friandises

Vermeld bij het maken van je reservering dat je gebruik wilt maken van ons 3-gangen Tasting menu en geef op voorhand allergieën/dieetwensen persé door alsjeblieft?

24, 25 en 26 december zijn we geopend voor zowel Kerst-lunch (5 gangen) als Kerst-diner (7 gangen). Klik op onderstaande X-Mas menu-button voor meer info over ons menu en de wetenswaardigheden. En ook aan diegenen die Kerst thuis vieren hebben we gedacht. Check onze X-Mas at home heerlijkheden die je kan bestellen en 23 december ophalen. Bestellen kan via onze webshop-button onderstaand. 

We use cookies to give you the best experience. Cookie Policy