Menu

De kracht van onze gerechten ligt in het gebruik van pure, kwalitatieve ingrediënten en de treffende combinaties daarvan. Gebaseerd op het beste van het seizoen, grenzeloos geïnspireerd. Onze keuken is eerlijk, verfijnd en nooit overmatig complex. Want dat wat goed is, is nooit te ingewikkeld.

We hopen jullie uiteraard zo spoedig mogelijk weer in ons restaurant te mogen verwelkomen. Maar tot die tijd presenteren we ons Vigor at home Family Story box.

4 heerlijke gangen verdeeld over kleinere gerechtjes om af te halen bij ons en die je thuis in een handomdraai op tafel zet met onze duidelijke instructies. Zo kan je zelf het tempo en de timing bepalen tijdens je lunch of diner. En uiteraard zijn er ook onze heerlijke extra’s om uit te breiden en onze Vigor Wine Selection. Zo kan je alsnog van de opstart van 2022 genieten met ons erbij!

Ophalen kan woensdag tot en met zondag bij Vigor tussen 16.00 en 18.00 uur. (Bestellen kan dan tot op de dag zelf tot uiterlijk 14.00 uur.) Check hieronder het kopje take away voor meer info. Bezorgen kan van donderdag t/m zondag via www.thuisuiteten.nl

We use cookies to give you the best experience.